Politikk de Personvern

CIMENTART, SL (heretter CIMENTART) informerer brukerne av nettstedet www.grupocimentart.com på sin politikk når det gjelder behandling og beskyttelse av personopplysninger til brukere og kunder som kan bli innhentet av navigasjons- eller servicekontrakter gjennom sitt nettsted.

I denne forstand, Cimentartgarantiza samsvar med gjeldende forskrifter om vern av personopplysninger, gjenspeiles i organisk lov 15 / 1999 fra 13 desember beskyttelse av personopplysninger og kongelig resolusjon 1720 / 2007 fra 21 desember forordning Development LOPD.

Bruk av dette nettstedet innebærer godkjennelse av denne personvernpolitikken.

Collection, formål og databehandling.

CIMENTART har plikt til å informere brukerne av webområdet om innsamling av personopplysninger som kan utføres enten ved å sende e-post eller ved å fylle ut skjemaer på nettstedet. I denne forstand, vil CIMENTART bli holdt ansvarlig for de data som samles inn av de midler som er beskrevet ovenfor.

I sin tur CIMENTART informerer brukerne om at formålet med behandlingen av de innsamlede dataene inkluderer: Attention av forespørsler fra brukere, inkludering i agenda av kontakter, levering av tjenester, administrasjon av forretningsforholdet alle den CIMENTART gruppen.

Drift, ledelse og tekniske prosedyrer utført i en automatisert eller ikke automatisert og for å muliggjøre innsamling, lagring, endring, overføring og andre handlinger på personlig data, anses behandling av personopplysninger.

Alle personlige data som er samlet inn gjennom nettstedet CIMENTART (www.grupocimentart.com), og dermed kan betraktes som en behandling av personopplysninger vil bli inkludert i filer vises før den spanske Protection Agency CIMENTART data.

Offentliggjøring av informasjon til tredjepart.

CIMENTART informerer brukerne om at deres personlige data ikke blir overført til tredje organisasjoner, bortsett fra at overføring av data er dekket i en rettslig forpliktelse eller levering av en tjeneste innebærer behovet for et kontraktsforhold med en leder behandling. I sistnevnte tilfelle, bare utføre overføring av data til tredje når CIMENTART har eksplisitt samtykke fra brukeren.

Imidlertid vil alle data som samles inn brukes kun innenfor CIMENTART Gruppe: Applikatorer CIMENTART, delegasjoner CIMENTART, Channel Sales CIMENTART, CIMENTART Distribution Center og / eller CIMENTART Organization.

Brukerrettigheter.

The Organic Law 15 / 1999, 13 desember i beskyttelse av personopplysninger gir interesserte parter mulighet til å utøve en rekke rettigheter knyttet til behandling av personopplysninger.

Så lenge brukerdata blir behandlet av CIMENTART. Brukere kan utøve sine rettigheter for tilgang, retting, sletting og opposisjonen i samsvar med bestemmelsene i gjeldende lovgivning om vern av personopplysninger.

For å gjøre bruk av utøvelsen av disse rettighetene, må brukeren gå gjennom skriftlig kommunikasjon, og gir dokumentasjon på sin identitet (ID eller pass), til følgende adresse :. CIMENTART, SL Avd Carrer la Mar, Lokalt 12 / El Campello 03560 Alicante. Spania /. Slik kommunikasjon skal reflektere følgende informasjon: navn og etternavn, begjæringen forespørsel, adresse og underliggende data.

Utøvelsen av rettigheter skal utføres av brukeren. Men de kan bli utført av en autorisert person som autorisert fullmektig. I et slikt tilfelle, må det gi dokumentasjon som beviser dette representasjon av vedkommende.